Cătălin Oprea este colegul nostru la Onedigital și finalist în competiția lansată de Red Bull. Competiția a constat în prezentarea unui filmuleț de 60 de secunde, care să imagineze un viitor dezirabil în 2030. Baza s-a pus pe reciclare, natură și energie regenerabilă.

   Au fost prezentate 955 de idei, dintre care 21 au fost alese de un juriu internațional. Finaliștii vor fi prezenți în Lisabona, între 21 și 24 martie pentru a participa la workshop-uri și discuții pe teme de tehnologie, viitor și storytelling. Nu vor fi singuri ci li se vor alătura lideri importanți ai acestor comunități.
   În ultima zi se va prezenta un pitch și va fi ales câștigătorul final. Noi zicem că el va fi Cătălin, of course!

   Cătălin are 23 de ani, a terminat facultate de Business din Cluj Napoca. Este expertul nostru în graphic design și un foarte talentat om de marketing.
   Hai să-i ținem pumnii să vină acasă cu premiul cel mare. Oricum, noi suntem foarte mândri de el și de viziunea lui pentru crearea unui viitor mai bun și eco friendly. Avem nevoie de mai mulți oameni ca el, care să înțeleagă valoarea unui mediu curat și nepoluat.
   Aici puteți citi integral interviul oferit de Cătălin pentru Red Bull, chiar merită:

   https://www.redbull.com/ro-ro/interviu-catalin-oprea-finalist-red-bull-futurio.